Zlata kartica Mastercard® Gold

Želite večje ugodnosti in večjo kupno moč? Izkoristite kreditno kartico in uživajte v prepoznavnosti, ugodnostih in varnosti kjerkoli kupujete, kamorkoli greste z zlato kartico Mastercard Gold.

Brezstično plačevanje

Kartica z brezstičnim simbolom omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje na prodajnih mestih. Kartico le prislonite na terminal, ki nato z zvočnim in svetlobnim signalom oznani zaključek plačilnega procesa. Tovrsten način plačila kateregakoli zneska na kateremkoli terminalu z brezstičnim simbolom popolnoma odgovarja hitremu tempu življenja. Pri zneskih nižjih vrednosti dodatna odobritev ni potrebna, medtem ko sta pri višjih zneskih zahtevana vnos PIN kode in podpis imetnika kartice. Kartica nikoli ne zapusti vaših rok, plačilo pa je procesirano le enkrat, četudi kartico na terminal prislonite večkrat.

 

Mastercard SecureCode™

Storitev Mastercard SecureCode vas z uporabo osebne varnostne kode še dodatno varuje pred nepooblaščeno rabo vaše kartice pri sodelujočih spletnih trgovcih. Za koriščenje storitve se dogovorite z izdajateljem vaše kartice.

Nična odgovornost

Brezskrbno uporabljajte svojo kreditno kartico Mastercard, saj vas med plačevanjem v trgovini, prek telefona ali spleta varuje Nična odgovornost. Kot imetnik kartice Mastercard niste odgovorni za nakupe, ki jih niste storili vi.

Mastercard vam nudi mnoge ugodnosti

Za nakup, ki ga niste opravili, odgovarja vaša banka in ne vi (Zero Liability Protection)

Plačajte le nakupe, ki ste jih odobrili s svojo kartico Mastercard. Neavtorizirani nakupi niso vaša skrb. Veljajo lahko določeni pogoji in izjeme.

Mastercard Global Service™

Nujna pomoč je imetnikom kartic na voljo kadarkoli in kjerkoli. Mastercard Global Service vam pomaga pri prijavi izgubljene ali ukradene kartice, nadomestitvi kartice, pridobitvi gotovinskega nadomestila, lociranju najbližjega bankomata ali odgovoru na vprašanja o vašem računu. 

Zlate Mastercard nagrade in doživetja

Izkusite še bolj edinstvena lokalna in eksotična doživetja z ugodnostmi in storitvami Mastercard, ki vam omogočajo optimalno porabo vaših sredstev in življenje, kot ste si ga od nekdaj zamišljali.