Tako digitalno povezana, kot ste vi

Za vsakodnevne nakupe in več

Svojo kartico Mastercard lahko uporabljate za vsakodnevne nakupe - v trgovinah, na spletu in celo tam, kjer ne sprejemajo gotovine ali čekov, kot npr. v hotelih. Vaša kartica Mastercard se popolnoma prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Standardna revolving kartica Mastercard

S standardno revolving kartico Mastercard plačujete brezgotovinsko in dvigujete gotovino na vseh izplačilnih mestih, ki nosijo oznako Mastercard, doma ali v tujini. Njena fleksibilnost vam omogoča plačevanje in odplačevanje, zato so vam na voljo sredstva v višini odobrenega revolving kredita, oblikujete pa lahko tudi svoje obrestne mere odplačevanja. Za več podrobnosti se obrnite na finančno institucijo, ki je izdala vašo kartico.

Brezstično plačevanje

Kartico le prislonite na terminal, ki nato z zvočnim in svetlobnim signalom oznani zaključek plačilnega procesa. Tovrsten način plačila kateregakoli zneska na kateremkoli terminalu z brezstičnim simbolom popolnoma odgovarja hitremu tempu življenja. Pri zneskih nižjih vrednosti dodatna odobritev ni potrebna, medtem ko sta pri višjih zneskih zahtevana vnos PIN kode in podpis imetnika kartice. Kartica nikoli ne zapusti vaših rok, plačilo pa je procesirano le enkrat, četudi kartico na terminal prislonite večkrat.

Mastercard Global Service™

Nujna pomoč je imetnikom kartic na voljo kadarkoli in kjerkoli. Mastercard Global Service™ vam pomaga pri prijavi izgubljene ali ukradene kartice, nadomestitvi kartice, pridobitvi gotovinskega nadomestila, lociranju najbližjega bankomata ali odgovoru na vprašanja o vašem računu.

Za nakupe, ki jih niste opravili, odgovarja vaša banka in ne vi (Zero Liability)

Svojo kreditno kartico Mastercard lahko brez skrbi uporabljate kjerkoli, v trgovini, prek telefona ali spleta. Kot imetnik kartice Mastercard niste odgovorni v primeru, da nekdo opravi neavtoriziran nakup z vašo kartico.