Hong Kong Harbour

Platinum kartica Mastercard®

Počnite najljubše stvari, brezskrbno in varno

Platinum kartica Mastercard je plačilno sredstvo premium imetnikov, ki pričakujejo sprejetost kartice po vsem svetu, odlično storitev in dostop do izjemnih ugodnosti. Kartica omogoča obročno odplačevanje, izplačilo gotovine ter dogovarjanje za potrošniške in gotovinske kredite. Stroški, napravljeni v enem računskem obdobju 30 dni, se poravnajo v enkratnem mesečnem znesku. Limit potrošnje prilagajamo vašim potrebam, na voljo pa je tudi izdaja neomenjenega števila dodatnih kartic.

Brezstično plačevanje

Kartica z brezstičnim simbolom omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje na prodajnih mestih. Kartico le prislonite na terminal, ki nato z zvočnim in svetlobnim signalom oznani zaključek plačilnega procesa. Tovrsten način plačila kateregakoli zneska na kateremkoli terminalu z brezstičnim simbolom popolnoma odgovarja hitremu tempu življenja. Pri zneskih nižjih vrednosti dodatna odobritev ni potrebna, medtem ko sta pri višjih zneskih zahtevana vnos PIN kode in podpis imetnika kartice. Kartica nikoli ne zapusti vaših rok, plačilo pa je procesirano le enkrat, četudi na terminal kartico prislonite večkrat.

Mastercard Global Service

Nujna pomoč je imetnikom kartic na voljo kadarkoli in kjerkoli. Mastercard Global Service™ vam pomaga pri prijavi izgubljene ali ukradene kartice, nadomestitvi kartice, pridobitvi gotovinskega nadomestila, lociranju najbližjega bankomata ali odgovoru na vprašanja o vašem računu.

Storitev Mastercard SecureCode™

Vas z uporabo osebne varnostne kode še dodatno varuje pred nepooblaščeno rabo vaše kartice pri sodelujočih spletnih trgovcih. Za koriščenje storitve se dogovorite z izdajateljem vaše kartice.

Nična odgovornost

Brezskrbno uporabljajte svojo kreditno kartico Mastercard, saj vas med plačevanjem v trgovini, prek telefona ali spleta varuje Nična odgovornost. Kot imetnik kartice Mastercard niste odgovorni za nakupe, ki jih niste storili vi.