Hitro in varno z debetno kartico Mastercard®

Enostaven proračun za aktiven življenjski stil

Debetna kartica Mastercard ponuja enostaven in varen dostop do tekočega računa povsod, kjer se nahajate. Sprejeta je na več kot milijon lokacijah po svetu, vključujoč restavracije, hotele in spletne trgovce, sredstva pa so vedno takoj odšteta s tekočega računa.
Transakcije z debetno kartico Mastercard zahtevajo avtorizacijo, zato se pred vsakokratnim zadolževanjem preveri stanje tekočega računa in šele nato potrdi prenos sredstev. Kartica vam omogoča tudi dvig gotovine na bankomatih doma in v tujini ter plačevanje mesečnih računov. Ob plačilu izdelkov in storitev ali izplačilu na bančnih avtomatih prejmete tudi potrdilo o izvršeni transakciji, kar še olajšuje in poenostavlja nadzorovanje stroškov.

Brezstično plačevanje

Kartica z brezstičnim simbolom omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje na prodajnih mestih. Kartico le prislonite na terminal, ki nato z zvočnim in svetlobnim signalom oznani zaključek plačilnega procesa. Tovrsten način plačila kateregakoli zneska na kateremkoli terminalu z brezstičnim simbolom popolnoma odgovarja hitremu tempu življenja. Pri zneskih nižjih vrednosti dodatna odobritev ni potrebna, medtem ko sta pri višjih zneskih zahtevana vnos PIN kode in podpis imetnika kartice. Kartica nikoli ne zapusti vaših rok, plačilo pa je procesirano le enkrat, četudi kartico na terminal prislonite večkrat.

Mastercard Global Service™

Nujna pomoč je imetnikom kartic na voljo kadarkoli in kjerkoli. Mastercard Global Service vam pomaga pri prijavi izgubljene ali ukradene kartice, nadomestitvi kartice, pridobitvi gotovinskega nadomestila, lociranju najbližjega bankomata ali odgovoru na vprašanja o vašem računu.

Mastercard SecureCode™

Storitev Mastercard SecureCode vas z uporabo osebne varnostne kode še dodatno varuje pred nepooblaščeno rabo vaše kartice pri sodelujočih spletnih trgovcih. Za koriščenje storitve se dogovorite z izdajateljem vaše kartice.

Nična odgovornost

Brezskrbno uporabljajte svojo kreditno kartico Mastercard, saj vas med plačevanjem v trgovini, prek telefona ali spleta varuje Nična odgovornost. Kot imetnik kartice Mastercard niste odgovorni za nakupe, ki jih niste storili vi.

Želite naročiti debetno kartico Mastercard?

Kontaktirajte vašo banko ali kreditno institucijo