Chefov vajenec
Priljubljeni slovenski vloger Jan Macarol je kot sodoben moški in oče treh sinov odločen, da se nauči kuhati bolj domače, tradicionalno, slovensko. Ker vedno prisega na vrhunsko hrano, je svojega mentorja poiskal v chefu Urošu Štefelinu. Mojstru slovenske kulinarike in lastniku restavracije Vila Podvin, ki slovi po gurmanskih jedeh lokalnega izvora.
Učiti se od mojstrov je velik izziv, ki ponuja neprecenljive izkušnje. Zato je vajenec Jan šest mesecev dokazoval svoje sposobnosti prek chefovih izzivov, in se trudil prebiti v kuhinjo mojstra Uroša Štefelina. V vsaki epizodi »Chefovega vajenca« sta tako chef kot vajenec razkrivala drobne finese in znanja vrhunskega kuharja ter ponudila edinstven vpogled v svet kulinarike.
ODKRIJTE KULINARIČNE EPIZODE
Zgolj nabrušen jezik ni dovolj, E1/1. del
Zgolj nabrušen jezik ni dovolj, E1/2. del, 19. 6. 2018
Riba naj trikrat plava, E2/1.del
Riba naj trikrat plava, E2/2.del
Sosed sosedu pridelek, E3/1.del
Sosed sosedu pridelek, E3/2.del
Z vsakim padcem si bolj zrel, E4/1.del
Z vsakim padcem si bolj zrel, E4/2.del
Loči zrnje od plevela, E5/1.del
Loči zrnje od plevela, E5/2.del
Majhno kljuse, velika moč, E6/1.del
Majhno kljuse, velika moč, E6/2.del
Videz nikoli ne vara, E7/1.del
Videz nikoli ne vara, E7/2.del
Finale: Zaključna preizkušnja v chefovi kuhinji