Bodite razred zase in prihranite do 250 €

 

Vstopite v novo šolsko ali študijsko leto z vrhunskim prenosnim računalnikom MacBook Air, ki je ob plačilu s kartico Mastercard® ali Maestro® zdaj na voljo po ugodnejši ceni, ali pa izkoristite priročnih 11 % popusta na ostale modele Mac.

 

Mastercard in Apple predstavljata novo ugodnost, ki vsem dijakom, študentom ali zaposlenim v izobraževalnih ustanovah prinaša možnost prihranka v vrednosti 250 € ob nakupu najnovejšega modela MacBook Air, predložitvi dokazila o statusu in plačilu s kartico Mastercard ali Maestro.

Ekskluzivna cena velja za MacBook Air, ki je izšel v juliju 2019, s kapaciteto 128 GB in možnostjo izbire med srebrnim, vesoljno sivim ali zlatim odtenkom ohišja.

Najnovejši MacBook Air odlikujejo:

-         zaslon Retina in True Tone tehnologija

-         čip Apple T2 Security

-         preoblikovana tipkovnica in Force Touch

-         delovanje baterije do 12 ur

-         zaklepanje s prstnim odtisom

-         stereo zvočniki z 2-kratno močjo basov in 25 % večjo glasnostjo

-         izdelavo iz 100 % recikliranega aluminija.


Ob nakupu morate kot dijaki (v starosti 18 let ali več) predložiti veljavno dijaško izkaznico, kot študentje potrdilo o študentskem statusu (veljavna študentska izkaznica ali potrdilo o šolanju), kot profesorji ali asistenti pa potrdilo o zaposlitvi na izobraževalni ustanovi.

Obe ugodnosti sta na voljo od 26. 8. do 31. 10 2019 pri Apple Premium partnerjih: v trgovini iStyle v Kristalni Palači BTC, v trgovini iStore v Cityparku Ljubljana ali trgovini EPL na Kongresnem trgu 15 v Ljubljani.