Nova doba navijanja

Odkrijte Mastercard ugodnosti v novi aplikaciji NK Maribor

NK Maribor in družba Mastercard po uspešnem letu sodelovanja z iniciativo #ŽogaZbližuje in projektom »Družini prijazen stadion« nadaljujeta skupno zgodbo z lansiranjem nove uradne mobilne aplikacije NK Maribor. Mariborski nogometni klub je tako postal prvi slovenski športni klub, ki svoj odnos z navijači gradi neposredno preko pametnega telefona. Aplikacija navijačem ponuja ekskluzivne vsebine, več udobja ob spremljanju tekem ter posebne ugodnosti ob plačevanju s kartico Mastercard.

V uradni aplikaciji NK Maribor bodo uporabniki iz prve roke dobili najbolj sveže klubske novice, razpored in rezultate tekem, video reportaže ter vsa ostala ekskluzivna sporočila povezana z življenjem kluba. Mobilna aplikacija omogoča tudi udobno nakupovanje in plačevanje. Preko nje bodo uporabniki enostavneje kupovali vstopnice za tekme, hrano in pijačo na stadionu med tekmo ali navijaške rekvizite v uradni trgovini NK Maribor – Vijol'čni bajti.

Kot izredno koristna se bo aplikacija izkazala pri obisku stadiona Ljudski vrt. Uporabnik se bo z njeno pomočjo bolje orientiral na stadionu in lažje našel pot do svojega sedeža. Med tekmo bodo navijači kar s svojega sedeža naročali ter plačevali hrano in pijačo brez čakanja v vrsti. Po obvestilu v aplikaciji bodo naročilo prevzeli na posebej označeni stojnici v svojem delu tribune, s čimer ne bodo zamudili niti enega neprecenljivega trenutka športnega dogajanja. Tovrstno storitev imajo obiskovalci tekem v Ljudskem vrtu na voljo kot prvi v Evropi.

Registrirane uporabnike, ki si v aplikacijo naložijo svojo kartico Mastercard, čakajo še ugodnosti pri plačevanju v Vijol'čni bajti in na stadionu, kjer bodo hrano in pijačo dobili po ugodnejši ceni.

Mastercard je s svojo podporo aplikaciji pomagal Nogometnemu klubu Maribor vzpostaviti popolnoma nov komunikacijski kanal s pripadniki kluba in prispeval k večjemu udobju navijačev med  ogledom tekme. NK Maribor pa je tako postal prvi slovenski klub, ki omogoča plačevanje preko aplikacije, ki jo lahko prenesete s spletne strani, spletnih trgovin App Store in Google Play ter preizkusite vse ugodnosti takoj zdaj.

 En klub. Ena čast. Ena aplikacija.