Občutite zmagoslavje 

 

Ob začetku spomladanskega dela UEFA Champions League je Mastercard pripravil ekskluzivno presenečenje za vse slovenske nogometne navdušence. V živo boste lahko namreč spoznali znamenito trofejo, ki predstavlja največji dosežek na polju klubskega nogometa. UEFA Champions League Trophy bo Slovenijo obiskala med 5. in 6 marcem 2020!

Najbolj zaželena trofeja se bo pri nas ustavila v dveh mestih – v četrtek, 5. marca, v nakupovalnem centru Citypark Ljubljana in v petek, 6. marca, v nakupovalnem centru Europark v Mariboru. Na obeh lokacijah boste imeli med 16. in 19. uro edinstveno priložnost, da si jo ogledate od blizu in se z njo fotografirate na zmagovalčevem odru.

Še več, na obeh dogodkih boste imeli možnost osvojiti tudi vrhunske nagrade, ki jih podarja Mastercard. Preizkusili se boste lahko v hitrostnem strelu na gol, najhitrejši strelec pa bo nagrajen z dvema ekskluzivnima vstopnicama za ogled izbrane četrtfinalne tekme UEFA Champions League v tej sezoni.

Poleg originalne trofeje boste lahko srečali tudi znana slovenska nogometaša, Sebastjana Cimirotiča v Ljubljani in Zlatka Zahoviča v Mariboru, ki sta se odzvala izzivu, da pokažeta svoje spretnosti v igri FIFA 20 na konzoli Sony Playstation 4.

Dogajanje ob trofeji bo popestril še manjši turnir v igri FIFA 20 na Sony Playstation 4, v katerem se boste lahko potegovali za različne ugodnosti ter manjše nagrade.

Pridružite se nam med 5. in 6 marcem in občutite zmagoslavje ob prihodu UEFA Champions League Trophy v Slovenijo!