Doživite neprecenljivo Hrvaško         

Ste že dolgoletni znanci Hrvaške? Skrenite z ustaljenih poti proti novim doživetjem, ki so v sklopu programa Priceless® Cities ustvarjena za imetnike kartice Mastercard®. Na priljubljenih destinacijah vam odslej omogočamo dostop do ekskluzivnih kotičkov in edinstvene lokalne ponudbe, s katero boste na novo odkrili skrite lepote Hrvaške.

V tujini vas ne navdušujejo le posebna doživetja, temveč tudi prednosti brezgotovinskega plačevanja. Za več informacij o pogojih koriščenja in ponudbi na Hrvaškem ter drugod obiščite www.priceless.com.

 

Odkrijte neprecenljivo Hrvaško

- Nočna retro vožnja v kultnem Yugu
Sedite za volan najbolj priljubljenega avtomobila v regiji, prvič izdelanega leta 1970. Doživite staro mestno jedro v retro stilu, s spuščenimi okni in vetrom v laseh.

- Divje doživetje v živalskem vrtu
Obiščite ZOO in spoznajte divjo plat Hrvaške, pomagajte pripraviti obroke in nahraniti živali, domov pa odnesite trenutke, ki jih bo za vas ovekovečil osebni fotograf.

- Vikend v Esplanade Zagreb Hotelu
Uživajte v dvodnevnem bivanju v historičnem hotelu. Začnite z limuzino, nadaljujte z razkošno večerjo, razvajanjem v savni in ogledom mesta s profesionalnim fotografom.  

- Razvajanje s hrvaško kulinariko
Pripravite tradicionalno kosilo iz 19. stoletja s svežimi sestavinami, ki jih boste kupili na odprti tržnici Dolac. Občutite srčico dežele s skodelico pristne kave in kozarcem najboljšega vina.

- Začutite hiter utrip mesta
Pridružite se tekaški skupinici in si oglejte vse znamenitosti pod vodstvom profesionalnega ultra tekača. Po preizkušnji si moči povrnite s skutnimi štruklji, pripravljenimi v domači krčmi.

- Avtentični spomini na Hrvaško
Odpotujte domov z ročno izdelano čipko Lepoglava, kuhinjskimi rokavicami, brisačo in žepnim ogledalcem – darilnim setom iz dizajnerske trgovine Take Me Home, lično zavitim v prečudovit aranžma s certifikatom avtentičnosti.

- Mediteran v Dubravkinem putu
Okusite hrvaško paleto v prvovrstni restavraciji Dubravkin put, ki je že leta sinonim za prestižno kulinariko in izjemno vinsko listo. Večerjajte po mediteransko z jedmi izpod rok chefa in vin po izboru sommelierja.

- Zabavajte se kot pravi DJ
Vstopite v zaodrje elektronskega žura Tanzen in spoznajte gostujoče umetnike v živo. Uživajte v VIP doživetju, strežbi lastnega natakarja in gostitelja, domov pa odnesite dva podpisana albuma.

Izdelajte svoj sladki greh
Obiščite čokoladno delavnico, poigrajte se z okusi, začimbami, kakavom in pod vodstvom izkušenih strokovnjakov izdelajte lastno čokolado v kuhinji restavracije Rougemarine.

 

No FAQs are available

- Luksuzni dotik Vile Magdalene
Vstopite v raj prestižnega hotela, prenočite v suiti Spa Luxury z lastno teraso in masažnim bazenom s termalno vodo, uživajte v wellness doživetju, vitalnem zajtrku in za vas ustvarjeni 5-hodni večerji.

- Večerja nad oblaki
Poletite nad hribovji Zagorja v balonu, kjer boste v družbi najljubše osebe uživali v okusnih hrvaških specialitetah izpod rok chefa Mate Jankovića.

 

No FAQs are available

Raziskujte hrvaški »mali Dunaj«
Doživite nekdanjo prestolnico skozi hrano, glasbo in naravo. Oglejte si mesto, prisluhnite igranju na lutnjo in pokusite jedi v baročnem gradu ter se prepustite toku z nočnim raftingom na reki Dravi. 

No FAQs are available

- Osvojite slikoviti Velebit
Raziskujte lokalno kulturo s pohodom in nočitvijo v tradicionalni ovčarski kolibi v nacionalnem parku Velebit pod izkušenim vodstvom. Naj se vam pred očmi razprejo edinstveni pogledi na bližnje otoke in širno morje.

 

No FAQs are available

- Devet okusov hrvaške dediščine
Spoznajte Hrvaško skozi 9-hodni meni, ki vam ga postrežejo v restavraciji Hotela Draga Di Lavrana z Michelinovo zvezdico. Okusite vse – od kvarnerskih škampov, krških testenin do avtohtone istrske govedine.

 

No FAQs are available

- Pivska kopel v San Servolu
Prenočite v 4-zvezdičnem butičnem letovišču, kjer izdelujejo tudi lastno pivo. Med kulinariko in osvežilnim razvajanjem v bazenu ali savni si privoščite še luksuzno pivsko kopel, ki obnovi vaše lase in kožo.

- Okusite nagrajeno olivno olje
Oglejte si pridelavo istrskega olivnega olja, sprehodite se po olivnem nasadu in spoznajte njihove razlikovalne lastnosti. Uživajte v tapasih, ki bodo za piko na i pokapani z raznimi olivnimi olji.

- Najboljše istrske vinske kleti
Spoznajte vinski kleti, ki se ukvarjata z naravno pridelavo vina, in odkrijte, kako nastaneta rdeče in belo vino. Za dodatek okusite še jedi iz lokalnih sestavin z edinstvenim razgledom na istrske vinske trte.

- Večerjajte v stilu
Prepustite se pokušini raznolikega nabora istrskih vin in večerji s priznanim vinarjem Bruno Trapanom. Preživite večer v njegovi družbi, spoznajte zgodbo njihove vinske kleti in okusite njihove izdelke.

- Na lovu za tartufi
Odpravite se na voden lov za tartufi v Motovunskem gozdu v družbi strokovnjakov iz restavracije Zigante. Odkrijte podzemeljske zaklade, ki so polni intenzivnega okusa in med najbolj zaželenimi gobami na svetu.

- Slavite enkratne tartufe
Raziščite svojo ljubezen do tartufov z dekadentno večerjo v restavraciji Zigante. 4-hodni meni daje v ospredje črne tartufe, ki jih postavlja ob bok kozjemu siru, domači tagliatelli in istrski govedini.  

- Okusite izbrano istrsko kulinariko
Ugriznite v 10-hodno večerjo za dva, ki vam jo z izbranimi vini postrežejo v gurmanski restavraciji San Rocco Heritage Hotela. Meni, skozi katerega vas vodi sommelier, združuje istrske okuse – od tartufov, olivnega olja do svežih rib.

- Prvovrstnost znanih chefov
Odkrijte 6-hodni meni Marine Gaši, chefinje in strokovnjakinje za morsko hrano. V restavraciji Marina v Novigradu lahko njene jedi okušate le v okviru ekskluzivnega degustacijskega menija, ki vključuje le najbolj sveže ribe, ujete s strani lokalnih ribičev.

- Nazdravite življenju v Vela Vrata Hotelu
Preživite noč v luksuznem hotelu in občutite čarovnijo z ljubljeno osebo. Poleg neomejenega dostopa do finskih savn, masažnih bazenov in sprostitvenih con lahko obiščete tudi lokalno destilarno in raziščite okuse Istre.

- Okusite Istro v Pergoli
Spoznajte kulinarično dediščino Istre, majhnega polotoka, znanega po olivnem olju, avtohtoni govedini Boškarin, tartufih in morski hrani – sestavinah 5-hodnega menija, v katerem boste uživali v restavraciji Pergola.

No FAQs are available

- Dalmatinska pestrost pri Foši
Prepustite se 3-hodnemu meniju, ki slavi kulinarično bogastvo hrvaške obale, kar za VIP mizo pri Foši. Rustikalna, historična in priznana restavracija slovi po klasični kuhi, osnovani na tradicionalnih tehnikah priprave.

- Osem hodov pri Boškinacu
Avtentične paške jedi v butičnem hotelu z vinsko kletjo, ki slovi po svoji prefinjenosti. Odidite na kulinarično potovanje po tradicionalnih okusih z 8-hodno večerjo v hotelski JRE restavraciji in domov odnesite prepoznavno Boškinac vino. 

- Hedonistični užitki na Pagu
3-dnevno gurmansko doživetje v JRE restavraciji na enem od najlepših hrvaških otokov. Odkrijte osupljivo pokrajino, prvovrstno sol in krasno čipko ter okusite Hrvaško prek slastnih jedi in izbranih vin v družinskem hotelu Boškinac.

No FAQs are available

- V zaodrju festivala Ultra Europe
Vstopite v zaodrje famoznega glasbenega festivala in tekom treh dni izkusite VIP tretma z vodenim ogledom, pijačo dobrodošlice in zbiranjem podpisov nastopajočih glasbenih imen svetovnega kova.

- VIP festivalsko doživetje na Ultra Europe
Prenočite v 5-zvezdičnem hotelu Radisson Blu Resort, uživajte s tridnevno VIP festivalsko vstopnico, ki vas pelje v zaodrje in vam priskrbi voden ogled prizorišča.

- V domači kuhinji priznanega mojstra
Vstopite v palačo iz 13. stoletja, v dom hrvaškega chefa, kjer boste deležni nepozabnega kuharskega tečaja. Ta se bo pričel z obiskom lokalne tržnice, prepoznavanjem svežih sestavin in nadaljeval s pripravo jedi pod vodstvom strokovnjaka.

- Potop s svetovnim prvakom
Vkrcajte se na zasebno jahto v Splitu in odplujte na najboljšo lokacijo za potapljanje, kjer se boste v družbi rekorderke Lidije Lijić naučili osnov potapljanja na vdih. Po raziskovanju podvodnega sveta bo čas za kosilo v eni od najboljših morskih restavracij.

- Po dragocenosti v O'š Kolač
Razvajajte svoje brbončice s fuzijo klasičnih in sodobnih okusov v priljubljeni splitski slaščičarni. Spoznajte ustanoviteljico in chefinjo Teo Mamut in njene unikatne sladice ter domov odnesite ročno izdelano skodelico, nakupovalno vrečico, domač recept in paket mehkih mandljevih, češnjevih in limoninih piškotov.

No FAQs are available

- Odprtje 70. Dubrovniškega festivala
Med tridnevnim bivanjem v 5-zvezdičnem hotelu proslavite začetek poletnega festivala, nastopite z umetniki in bodite del televizijskega prenosa odprtja dogodka. Nato obiščite VIP zabavo na odprti terasi galerije in večerjajte v prvovrstni restavraciji.

- Ekskluziven nastop virtuozov
Osebni voznik, top nastanitev, pijača dobrodošlice in okusna večerja v izbrani restavraciji, ki se nadaljuje z udeležbo na klasičnem koncertu glasbenih virtuozov – pianista Yuja Wanga in klarinetista Andreasa Ottensamerja v Rektorjevi palači.

- Nepozabni Hamlet na trdnjavi
Raziščite starodavni Lovrijenac, prenočite v 5-zvezdičnem hotelu in si oglejte Hamleta na vrhu trdnjave. Po uprizoritvi spoznajte igralsko zasedbo, uživajte v večerji, VIP transferju do festivalskih dogodkov ter pijači dobrodošlice.

- Zaključite 70. Dubrovniški festival
Preživite štiri nepozabne dni v Dubrovniku, oglejte si zaključni koncert poletnega festivala pred cerkvijo Sv. Blaža, večerjajte v gurmanski restavraciji in odkrijte pozabljene kotičke mesta v okviru vodenega ogleda.

- Po obzidju starega mestnega jedra
Odkrijte središče Dubrovnika v sklopu vodenega ogleda, zavijte skozi ozke uličice in osvojite najlepšo razgledno točko. Potovanje zaključite s kosilom v majhni, družinski restavraciji, kjer boste uživali jedi, pripravljenimi po starih, dobro preverjenih receptih.

- Odpotujte skozi mesto Igre prestolov
Oglejte si kotičke, kjer je potekalo snemanje slovite televizijske serije Igra prestolov. Stopite v čevlje glavnih likov, osvojite obzidje kot Baratheoni, obiščite zaliv Črne vode in spoznajte mesto, ki se je podredilo železnemu prestolu.

 

No FAQs are available
No FAQs are available