Neprecenljiva doživetja na Hrvaškem          

Priljubljena turistična destinacija Slovencev je z vstopom v program Mastercard® Priceless® Cities pridobila številne ugodnosti. V svoji drugi izdaji prinaša 20 doživetij in 20 edinstvenih ugodnosti, ki so imetnikom kartic Mastercard na voljo od 1. junija do 30. septembra 2018.

S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarno glasbo in odličnim podnebjem je Hrvaška ena najbolj obiska vrednih dežel na svetu. Dandanes pa popotniki ne stremijo le k zbiranju spominkov, temveč doživljanju pristnih izkušenj lokalne ponudbe. Denar tako postaja čedalje bolj pomemben prevodnik pri izkušanju sveta in to je tudi izhodišče programa Priceless Cities.

Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja – imetnikom kartic Mastercard pa omogočajo, da državo spoznajo na povsem drugačen način. To poletje si zapomnite po neprecenljivih doživetjih, ki jih omogoča Priceless Croatia.

Doživetje 1: Postanite del spektakla. Doživite otvoritev poletnega festivala Dubrovnik v posebnem stilu.

Prebudite se v dan, ko boste postali del predstave, pomerite obleke in kot igralec v šovu nastopite pred nacionalno TV, se pridružite ekskluzivnemu VIP zabavi skupaj s svojim spremljevalcem.

Doživetje 2: Bodite priča avtentičnosti gladiatorskega boja v puljski Areni.

Odstrite tančico in vstopite v zakulisje treninga gladiatorjev v okviru zasebne ture po amfiteatru.

Več informacij razkriva edinstven nabor ekskluzivnih doživetij na www.priceless.com.