Skip to Content

Debetna kartica Mastercard,
kartica današnjega dne.


Nova Debetna kartica Mastercard predstavlja popolno evolucijo kartice Maestro. Popolnoma prilagojena vašim potrebam zagotavlja varnost, zaščito, upravljanje vsakodnevnih plačil, spletno nakupovanje in brezskrbno uporabo kjerkoli na poti.

Debetna kartica Mastercard je povsem nova generacija plačilnih kartic, ki izvirajo iz plačilne kartice Maestro. Predstavlja sodobno plačilno rešitev, ki omogoča enostaven dostop do financ na vseh napravah in kanalih.

 

Z Debetno kartico Mastercard lahko plačujete v tujini ali doma preko:

›          spleta,

›          POS terminala,

›          mobilne naprave.

 

Omogoča vam neomejene možnosti, saj lahko z njo plačujete s katerekoli naprave, kadarkoli in kjerkoli. Z brezstično Debetno kartico Mastercard pa udobno plačujete tudi manjše zneske.

Debetna kartica Mastercard je vsestranska in popolnoma zanesljiva, saj vam ponuja nadzor nad porabo, optimalno varnost z zaščito identitete in hiter dostop do finančnih sredstev. Sprejeta je na več kot milijon lokacijah po svetu, vključno z restavracijami in hoteli. Z njo lahko plačujete preko spleta in preko mobilnega telefona, vsak vaš nakup pa je podprt tudi z zaščito Zero Liability.

Mednarodno omrežje Mastercard, varno spletno in mobilno nakupovanje ter mednarodna sprejetost Debetne kartice Mastercard na več kot 53 milijonov mest omogoča enostavno in varno plačevanje prek različnih kanalov in naprav.

Več o Debetni kartici Mastercard si lahko preberete tukaj.