Skip to Content

Kot globalno podjetje, ki velik poudarek namenja lokalnim iniciativam, Mastercard v Sloveniji nenehno stremi k ustvarjanju novih možnosti za podjetja in posameznike. Z našimi inovacijami in rešitvami želimo naslavljati specifične potrebe in pomagati vsem, da uresničijo svoj največji potencial, vse od zagona novega posla kot tudi pri rasti in širjenju podjetja. Za podjetja vseh velikosti Mastercard nudi širok spekter ugodnosti in rešitev, vse od plačilnih možnosti, nadzora in upravljanja stroškov, načinov za sprejemanje kartic in digitalno plačevanje ter orodij za rast podjetja.

Poslovna kartica Mastercard

Ne glede na velikost podjetja Mastercard ponuja širok nabor kartic in programov za lažje upravljanje podjetja: od plačevanja potnih in drugih stroškov do izplačevanja plač in še več. Poslovna kartica Mastercard je prava izbira za vse poslovne uporabnike, saj omogoča enostavno spremljanje in nadzor nad poslovanjem. Z njeno pomočjo podjetja lažje nadzorujejo svoje stroške in imajo boljši pregled nad denarnim tokom podjetja, hkrati pa so z njo popolnoma varna pred goljufijami.

Mastercard ima za zaščito tako imenovan program Zero liability (nična odgovornost), ki stranke zavaruje, da ne odgovarjajo za neavtorizirane transakcije. Za lastnike kartice Mastercard velja Zero Liability za vse nakupe v trgovini, preko telefona, spleta ali mobilne naprave in za transakcije na bankomatih. A ob tem poudarjamo, da je pomembno vestno, skrbno in preudarno ravnanje s karticami in osebnimi podatki, da storite kar največ za zaščito podjetja.

Mastercard rešitve in ugodnosti

Mastercard podjetjem nudi orodja, sredstva in programe, ki jih potrebujejo za spremljanje in upravljanje stroškov, poleg tega pa izboljšuje tudi skladnost in varnost poslovanja. Z izbranimi rešitvami Mastercard poganja učinkovitost in vrednost svojih strank ter jim omogoča, da celostno rešujejo poslovne izzive.

Nekatere rešitve ciljno omogočajo rast podjetja, s tem da povečujejo prodajo in privabljajo nove stranke ter gradijo zvestobo med že obstoječimi. Prodajo lahko tako podjetja povečajo z orodji, ki skrajšajo in poenostavijo postopek nakupa. Pa naj bo to brezstično plačevanje na prodajnem mestu ali tehnološko inovativne rešitve za hitre nakupe preko spleta. Podjetja lahko nove stranke privabijo tako, da jim s pomočjo storitev Mastercard omogočijo najrazličnejše načine plačevanja, kjerkoli in kadarkoli, da ustrezajo njihovim željam in potrebam, ter tako poenostavijo nakupni proces. Hkrati pa pri tem poskrbijo za njihovo maksimalno varnost s pametnimi orodji Mastercard. Zvestobo že obstoječih strank pa lahko podjetja lažje ohranjajo s pomočjo posebnih Mastercard ugodnosti in s personaliziranimi sistemi nagrajevanja ter programi zvestobe.

Več rešitev Mastercard si preberite tukaj: https://www.mastercardservices.com/en/solutions

 

Svetovanje za podjetja

Mastercard svetovalci pomagajo pridobiti podroben vpogled v vedenje potrošnikov, s čimer lahko podjetja odkrijejo neizkoriščene poslovne priložnosti. Naša baza znanja zagotavlja edinstvene rešitve za ključne izzive, s katerimi se soočajo podjetja. Naše ekipe svetovalcev nabirajo izkušnje in znanje iz tisočerih poslov v finančnih institucijah z namenom ustvarjanja dragocenih strategij v vseh aspektih poslovanja. Anonimni in združeni vpogledi v transakcije in analitične zmogljivosti vrhunske kakovosti odlično dopolnjujejo naše dokazane veščine reševanja izzivov in skupaj ponujajo strokovna priporočila za doseganje finančnih rezultatov.